Индивидуални консултации и психотерапия.

Нашият Екип

Ани Шкодрова

Ани Шкодрова

Психиатър
"Твърдо вярвам, че всеки пациент си намира терапевта и заслужава терапевта, който е намерил. Също така вярвам, че терапевтичният процес е процес на взаимно изграждане, от който и пациентът и терапевтът излизат променени."
Фоти Георгиева

Фоти Георгиева

Психолог
"Вярвам, че хората имаме силата да направим промените, които търсим. Има моменти в живота ни, когато се чувстваме обезсилени и откъснати от себе си и другите. Тук съм за да вървя с Вас по Вашето пътуване към изграждането на една силна личност."
Нели Павлова

Нели Павлова

Клиничен хранителен терапевт
Нели е основател на единствената по рода си Нутриционално-Психологична Клиника или на кратко- The NP Clinic. Тя Работи с хора, които имат различни здравословни проблеми, често свързани с ендокринологията, имунното здраве, неврологичното благосъстояние, психичното здраве и хранителните разстройства. Притежава регистрация към Британското психологическо дружество (BPS), както и почетна бакалавърска степен по психология, последвана от магистърска степен по здравна психология от City University в Лондон, както и докторантска степен по Медицинска Психология от King’s College в Лондон. Можете да се свържете с нея и на https://www.thenpclinic.com
Елица Панева

Елица Панева

Психолог/ Сай-кей терапевт

Свържете се с нас още днес!

За контакти