Индивидуални консултации и психотерапия.

Психотерапия

Какво е психотерапия?

Психотерапията в своите разновидности е дълбок самоанализ и инвестиция в личното Ви опознаване и развитие.

Чрез различни техники и психотерапевтични подходи, всеки един от методите на психотерапията, която ще откриете в центъра, ще Ви помогнат да решите важен за Вас проблем, да развиете силните си страни или да се справите с дълбока скръб, стрес или тревожност.

Всеки един от нашите специалисти е подготвен да работи с различни терапевтични методи. Практиката на нашия екип е свързана с когнитивно-поведенческата терапия, сай-кей, семейните констелации, фамилното и брачно консултиране, хипнотерапията и други.

Различните терапевтичните методи и изборът на подход на работа се определя от нашите специалисти, както и от естеството на проблема на клиента. 

Работим винаги екипно и под супервизия, за да осигурим най-доброто качество за Вас!  Това ни дава свободата и възможността да Ви предложим подкрепа от най-добрите специалисти в своята област, за да бъдете сигурни, че получавате адекватна и навременна грижа. 

След първоначална консултация с наш психолог, ще получите обратна връзка и препоръки, кое е най-подходящото за разрешаването на Вашия проблем.


Защото Ти си важен!

Свържете се с нас още днес!

За контакти